Få rent och snyggt på kontoret

, , Comments Off on Få rent och snyggt på kontoret

På ett kontor är det viktigt att det är rent och snyggt. En god arbetsmiljö resulterar i en god övergripande personalhälsa. När du och dina kollegor trivs på kontoret kommer detta dessutom speglas i verksamhetens tillväxt.

När man har möjlighet att andas bra luft och arbeta i en lagom temperatur blir jobbet effektivt gjort. Men det är även viktigt att kontoret är rent och ett utrymme som ofta glöms bort är golvet.

Se till att prioritera den största ytan

Städning av kontor sker med jämna mellanrum och avser de generella utrymmena. Det kan handla om att damma av hyllor och bord, fylla diskmaskinerna och byta ut pappersrullar på badrummet. Men med jämna mellanrum krävs även mer djupgående städning och ett område där detta är viktigt är golvet. På golvet dras damm, smuts och grus in av skor från både anställda och besökare.

Rengör på djupet – ta hjälp

I och med golvets utsatta natur är det viktigt att det får den uppmärksamhet som behövs för att ge ett rent resultat. Om ni dessutom har mattor på kontoret behöver de rengöras med ofta. Detta är dock inget för amatören och det krävs både kunskap och rätt verktyg. Boka mattvätt för er som bor i Stockholm och investera i en ren arbetsplats. Ångtvättbilen finns även i Göteborg, Malmö, Uppsala pch Örebro.