Renovera eller bygga nytt garage

, , Comments Off on Renovera eller bygga nytt garage

Börjar ert garage att vara i ett skick som behöver renoveras. Då kanske det kan vara värt att kika på att bygga nytt i stället och få något mer anpassat till hur man använder sig av garage idag. På frågan om att renovera eller bygga nytt garage så rekommenderar vi att bygga nytt. Ja, det vill säga om det kostar för mycket att renovera och för nästan samma pengar bygga nytt så kan valet vara relativt enkelt.

För att riva någon byggnad så behövs det ansökas om rivningslov. Detta och bygglovet kan ansökas om samtidigt hos byggnadsnämnden i er kommun. Se till att ha en ritning på ert nya garage och alla de papper som behövs för era ansökningar. Om ni väljer att bygga ett garage i storleken som ett Attefall så behöver ni bara göra en bygganmälan hos kommunen. Vilket typ av garage som ni väljer är naturligtvis upp till er. Här hittar ni några alternativ som kan vara värda att titta på.

Rivningen av ert garage kan gå väldigt smidigt om ni planerat detta väl. Se till att hyra containers så ni kan kasta det som ska kastas. När allt är rivet så gäller det att börja planera för bygget av ert nya garage. Om ni väljer att köpa ert garage hos Sorselestugan så får ni ert garage som en byggsats och det kan vara rätt så smidigt att bygga upp garaget själv. Så klart så underlättar det om du tar in några vänner och bekanta som kan hjälpa till att resa ert garage.